Over Ons

De Megafeestfabriek is een voortzetting van de Kinderschatkist.nl. De Kinderschatkist bestaat al meer dan 10 jaar en is een webshop voor met name kinderfeestartikelen. Omdat de webshop toe was aan een modern jasje en omdat we ook volwassenen willen bedienen met feestartikelen hebben we een nieuwe naam bedacht. De webshop is volledig in eigen beheer opgezet en heeft tot doel om zowel voor volwassenen als voor kinderen feestartikelen te leveren.


De Megafeestfabriek wordt door een team van 4 mensen geleid. Alle 4 zijn ze gek op feestjes en op het tevreden stellen van onze klanten. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar voor vragen over onze producten en leveringen.


Alle artikelen die we verkopen hebben we op voorraad. De artikelen worden bij distributeurs uit Nederland gekocht. Voordat we deze kopen hebben we ze allemaal in handen gehad en getest.


Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel kwaliteit van de artikelen als kwaliteit van het gehele bestel alsmede het leverproces wordt zo hoog mogelijk gehouden. We luisteren naar onze klanten en proberen doorlopend verbeteringen door te voeren.


Uw bestelling wordt zorgvuldig afgehandeld en door professionele en betrouwbare partijen bezorgd.

 

Bereikbaarheid

Klantenservice is altijd bereikbaar via e-mail info@carnaval.nu.

 

Vragen en klachten

Wij doen ons uiterste best om u zo compleet mogelijk van dienst te zijn. Op onze site is reeds veel informatie te vinden over bijvoorbeeld bestellingen en retourafhandeling. Mocht u toch nog vragen of klachten hebben dan verzoeken wij u om ons per e-mail info@carnaval.nu hierover te berichten. Wij beantwoorden uw e-mail zo snel mogelijk.