Algemene voorwaarden. Regels en verzendkosten.

1. Door uw bestelling te plaatsen bij Megafeestfabriek gaat u automatisch akkoord met onze levering- en betalingsvoorwaarden.

2. Wij versturen de bestelling via DHL (5,50) of PostNL (6,75), naar gelang u dit heeft aangegeven bij uw order. DHL houdt een leveringstermijn aan van 2 tot 4 werkdagen. DHL levert niet op zondag en maandag. Uw bestelling ontvangen voor 12.00 uur zal diezelfde dag nog door DHL worden meegenomen. De volgende dag gaat de leveringstermijn in gehanteerd door DHL. PostNL pakketten worden in de regel sneller geleverd, 24 tot 48 uur (houdt u er rekening mee dat alleen orders geplaatst voor 12.00 uur diezelfde dag met PostNL meegaan). Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verzendingen via een extern postbedrijf zoals PostNL/DHL. U kunt er voor kiezen om uw bestelling verzekerd te versturen via DHL (zie optie in winkelwagen), uw bestelling is voor 7 euro verzekerd tot een bedrag van 500 euro. Bestellingen welke door de brievenbus passen zullen wij met de post versturen. Kleine orders zien wij ook graag tegemoet maar indien mogelijk worden deze per post verstuurd, en hanteren wij hetzelfde verzend/handlingskosten. Ophalen is mogelijk bij onze vestigingsadres in Heemskerk. Stuur ons een mail met de mogelijkheden.

 

3. Afbeeldingen, van onze artikelen op onze site kunnen afwijken van het orginele product. Alle teksten en prijzen op onze site zijn onder voorbehoud an eventuele typ en/of drukfouten.

 

4. Vestigingsadres:

Carnaval.nu BV
Rietbeemdweg 4
5705 BH Helmond

E-mail. info@carnaval.nu

KVK: 20159235
BTW: NL821219807B01

 

5. Indien u om welke reden dan ook niet tevreden bent over een artikel, hebt u het recht om dit binnen 7 dagen (in ongeopende en orginele verpakking) op eigen kosten naar ons retour te sturen. Het artikel mag niet gebruikt zijn of defect zijn. Het artikel mag dus alleen retour als het nog in dezelfde staat is als u dat kreeg. U dient het artikel op eigen kosten retour te sturen. Voor kleding gelden de volgende regels; u mag het artikel passen, maar vragen u wel om het zo goed mogelijk terug in de verpakking te doen. Het artikel mag niet gewassen, gebruikt zijn en er mogen geen vlekken of beschadigingen op zitten. Indien u een bestelling retour wenst te sturen, kunt u dit op voorhand melden per mail of telefonisch. Indien het artikel in goede staat door ons word ontvangen, maken wij het orderbedrag binnen 14 dagen naar u over. U krijgt alleen het bedrag van de artikelen retour, niet de overige kosten zoals verzendkosten.

 

6. Bij voortijdige annulering van een reeds betaalde bestelling en voordat het pakket is verstuurd, of wel het pakket is verstuurd maar is teruggekomen zonder dat het pakket bij u is afgeleverd of door uw geweigerd, zullen wij op een door u opgegeven rekening nummer het bedrag terugstorten. Wel minus € 3,50 administratiekosten! en indien de bestelling al was verstuurd zullen wij ook de reeds betaalde verzendkosten en bankkosten niet retourneren!